12.2010 10:40:03
Markéto pak je ovšem celý Odent nesprávně interpretován a zneužíván k prosazování čehosi, co není v souladu ani s ním samotným.
Já se nehádám, problém je v tom, že se nedostanu k celé studii, takže pravda může klidně být na tvé straně, takže otázka zní:
Je to otázka výkladu Odenta, nebo interpretace nějakého jevu, který je podchycen statisticky?
Vyšla ta studie v češtině (já ignorant nevládnu žádným cizím jazykem natolik, abych byla schopná rozumět odborným textům)? Pokud ne, bude se většina muset spokojit s podobnými výtržky, nevhodně použitými a celá tahle práce je potom víceméně k ničemu - minimálně v našich podmínkách.
Pak by ovšem měl být celý problém nazýván úplně jinak, tedy problém mužského principu v púrůběhu porodu, nebo tak nějak.
Mezi mužem a mužským principem bude v tomto případě diametrální rozdíl.
Tuhle, ale obávám se, že odpovědět bude moci jen ten, kdo četl tuhle studii, nejde o knihy od Odenta, zas úplný ignorant nejsem a tu a tam něco přečtu, jen tohle mi tedy způsobuje problémy.
Netvrdím, že porucha není na mém přijímači, hodnotím výhradně působení na mou maličkost.
Předchozí