Mám Bionare 6 l už víc jak rok. Využívám ho opravdu velmi často. Od omáček, po dušená masa, zeleninu. Prostě cokoliv. Přečetla jsem si tu všechny názory, takže můžu za sebe odpověď.
Římský hrnec jsem taky měla, když mi prasknul, pořídila jsem pomaláček. Říman je dietní, ale pomaláček má daleko větší využití. A o úspoře energie mluvit nemusím.
O tom, že by jídlo chutnalo stejně bych si tak mohla nechat zdát. Pokud tam dělám něco se základem na cibulce, tak tu si udělám na pánvi, pak klidně orestuji maso a pak to hodím do pomaláčku a dokořením.
Kořeníme a solíme méně kvůli dětem, takže tam to nedokážu odhadout, jaký je poměr mezi běžným solením.
A já tedy většinou vařím dost přez noc. Večer připravím a nastavím zapnutí až třeba kolem třetí ranní hodiny. Ráno je uvařeno a je klid. A nebo to tam při snídani hodím a v poledne je hotovo. O vůni, která nás kolikrát ráno budí snad musím i pomlčet