Já jsem ta kamarádka a můžu to potrdit. Mám astma. Jsem alergická na ledacos. I na kočky. Přestěhovali jsme se do domku na vesnici a pořídili psa a kočku. Nejdříve venkovní, pak občas doma se vyskytující a nakonec nám kočka spává v ložnici. Ne v posteli (tam spí čuba), ale na psím pelíšku v ložnici. Astmatický záchvat jsem neměla už léta. Naposledy ještě ve městě, ve zvěřiprostém panelákovém bytě. Nejsem čuně, uklízím, koberce nemám, ale zvěř doma mému zdraví pomola. Jistěže nelze nic paušalizovat a pokud někdo zvíře nechce, ať si ho nepořizuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.