Myslím že pravdy na tom něco bude, právě prožíváme všichni doma chřipku a průběh je následující : manžel -tt 37. kašel ( který se prohlubuje když jsem zrovna na blízku) leží v posteli a požaduje tu teplou polévku, tu vyvětrat a nezapomeň koupit noviny !! Děti 39 - 39.5 jeden den umírají, druhý kypí zdravím a JÁ pouhopouhých 38.7 . . funguju jak se dá , dětem srážím horečky, vařím , peru poblinkaná prostěradla, nakupuji a poslouchám rady mé tchýně co by mohlo jejímu synkovi pomoci -(((((( , Já jsem přece taky NEMOCNÁ . . jen je to u mne jaksi nepatřičné!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.