Milado, přiznám se, že o čtečkách vůbec nic nevím. Jde mi o to, že považuji za důležité, aby se děti naučily pracovat se skutečnými knihami. Vidím třeba jen sama na sobě ten rozdíl, když v posledních letech používám skoro vždycky internetové slovníky a když mám hledat něco ve skutečném slovníku, tak mi to jde pomaleji než dřív. Elektroniku ani čtečky nezatracuji, ale neměli bychom se podle mého názoru upínat jenom na ně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.