| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ó jaké privilegium býti ženou!

chloupky po holení nerostou více, než by rostly bez holení. Akorát se všechny najednou seříznou, tudíž jsou více viditelné. Ono se totiž časem ta špička chloupku obrousí a ztenčí, proto je efekt po oholení a dorostení chloupku takový, i chloupky jsou ostřejší.

Pravidelné vytrhávání chloupků opravdu způsobí, že časem přestanou růst, asi se ten chloupkový váček poškodí a přestane produkovat. Není to ale po dvou či třech vytrhnutích. Je to spíš o pár letech krvavé dřiny.

Laser by fungovat měl, tam se váček zničí. Problém je ale opět v nutnosti zákrok opakovat. Růst chloupku má totiž 3 fáze. Chloupek roste, vyrostl a je jakási stagnační fáze, chloupek vypadl a čeká se na nový. Laser umí zlikvidovat chloupek pouze v té fázi růstu. Čili zbývají ještě dvě fáze, takže jakmile se zase váček zaktivuje a chloupky začnou růst, jde se na laser znova. Což odpovídá tak 2-3 měsíčnímu opakování. Potom by mělo být vše ok, je to ale zase o tom, jak to má kdo dědičné. Nikdo ti nezaručí, že po 3 zopakováních budeš hladká. Většinou řeknou, že je třeba tak jednou za rok zopakovat. Asi ale pak jde o to, kolik toho fakticky zůstane.

Já jsem byla na laseru jednou, na třísla. Nebolelo to, během dalších 3-4 dnů chloupky vypadly a pak jsem fakticky měla asi měsíc klid, než začly znovu růst. Pak jsme ale začli šetřit na svatbu a byt a už se mi za to prachy nechtělo vyhazovat. Mám ale v plánu pokračovat, ty peníze mi za to stojí, aspoň za třísla. Když vezmu v úvahu, kolik stojí žiletky, holící krémy, čas, nervy, nemluvě o případných pokusech s jinými styly....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.