| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Poveram o natahovani neverim

Při prvním těhotenství jsem někdy téměř v počátku taky myla okna a najednou mi projela břichem taková hodně ostrá bolest. Hned jsem zalehla do postele a rozmytý okna už se mi nepodařilo domýt, ptž i když se mi později ulevilo, už to nešlo.

Pár dní (dva-tři?) na to jsem šla na plánovaný ultrazvuk a doktor na něm "něco" viděl. Nepoznal co, říkal, že možností je spousta a že mě s nimi nebude zbytečně strašit... po dvou týdnech na kontrole už "to" bylo pryč, tak to uzavřel jako syndrom mizejícího dvojčete... ale co to bylo doopravdy, to jsme nezjišťovali, mohl to být zrovna tak nějaký momentální defekt plodové vody...

Nicméně až do konce těhotenství jsem nemohla dělat práce, při kterých bych musela delší dobu dávat ruce nahoru/dolu - umývat okna, věšet či sundavat prádlo... nebo dopředu/dozadu - vysávat, zametat... to se mi po chvíli vždycky břicho znova ozvalo. Byť jsem jinak těhotenství měla bezproblémové, před otěhotněním jsem chodila do posilovny, v těhotenství jsem chodila na těhucvičení a do práce, hodně chodila pěšky...

U dalších dvou těhotenství jsem ty problémy neměla, ale pravda je, že poučena předchozí zkušeností jsem to s úklidem zrovna nepřeháněla ;o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.