Přidat odpověď
Poveram o natahovani neverim
Při prvním těhotenství jsem někdy téměř v počátku taky myla okna a najednou mi projela břichem taková hodně ostrá bolest. Hned jsem zalehla do postele a rozmytý okna už se mi nepodařilo domýt, ptž i když se mi později ulevilo, už to nešlo.
Pár dní (dva-tři?) na to jsem šla na plánovaný ultrazvuk a doktor na něm "něco" viděl. Nepoznal co, říkal, že možností je spousta a že mě s nimi nebude zbytečně strašit... po dvou týdnech na kontrole už "to" bylo pryč, tak to uzavřel jako syndrom mizejícího dvojčete... ale co to bylo doopravdy, to jsme nezjišťovali, mohl to být zrovna tak nějaký momentální defekt plodové vody...
Nicméně až do konce těhotenství jsem nemohla dělat práce, při kterých bych musela delší dobu dávat ruce nahoru/dolu - umývat okna, věšet či sundavat prádlo... nebo dopředu/dozadu - vysávat, zametat... to se mi po chvíli vždycky břicho znova ozvalo. Byť jsem jinak těhotenství měla bezproblémové, před otěhotněním jsem chodila do posilovny, v těhotenství jsem chodila na těhucvičení a do práce, hodně chodila pěšky...
U dalších dvou těhotenství jsem ty problémy neměla, ale pravda je, že poučena předchozí zkušeností jsem to s úklidem zrovna nepřeháněla ;o)
Předchozí