| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ze Slovenska až na konec světa IV

já myslím, že hlavně mamince vadilo, že si tatínek dělal se svým majetkem co uznal za vhodné (bez ohledu na její přání). Když někdo z manželů dostane dar (tatínek polovinu baráku), tak to není jen zcela jeho věc. Je to také věc jeho ženy a jeho okolí, třeba dětí.
Ano může si s ním udělat co chce, ale když to udělá bez ohledu na přání (podle mne důvodné, převést polovinu baráku na Věrušku, at mají obě holky stejně a stejně jisté), své ženy a drží si ten majetek jen pro sebe, aby v důsledku toho jednou jedna vlstnila většinu baráku a druhá jen podíl na něm (vímě všichni jak je to šíleně nevýhodné pro menšinového vlastníka, je to často vlastnictví naprosto k ničemu), tak chápu zcela, že tím ničí rodin. vztahy. Neudělal dobře, největší chybu udělal tatínek podle mne.
No mohla to napravit i Anuška v dospělosti a převést polovinu své poloviny na sestru. Já myslím, že Věrka by to na jejím místě pro svou sestru udělala - též v tom je možná zakopaný pes. že ona svou sestru milovala moc a trochu jinak než ona ji. Což je ale v tomhle rodiné x-úhelníku docela pochopitelné. Ml to prostě spravit tatínek, a myslím, že celk. nespokojenost všech by byla mnohem menší, než v součtu to co udělal.
Zdá se mi to od něj vlastně hodně nefét, vůči mamince i Věře. Nechápu, jak to zdůvodnoval po smrti prarodičů, že barák nepřevede na Věrušku (tedy tu svou půlku).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.