Ono to není tak jednoduchý, to by si na ně mohli stěžovat rodiče těch dětí, kdyby si dítě nedej bože postesklo, že si dneska muselo..já nevím co udělat. A ještě to ti zářní rodičové řeší přes sociálku a tudíž to šetří policie a tu platíme my a už vůbec nemluvím o tom, že by se mohla věnovat něčemu potřebnějšímu. Ano i takové paradoxy jsou. Nebo se poperou dva kluci a policie šetří udání matky, která v opilosti udělá scénu, jak špatně se stát stará o jejích 3, 4, 5, dětí....v děcáku.
Zrovna vyprat není tak děsný, pere pračka, suší sušička a můj syn ji letos pustil jednou a možná poprvé v životě, když jsem mu ujela na měsíc pryč
Já se nikoho nezastávám, ale člověk musí malinko vidět pod pokličku a teprve pak může být objektivní.. A já si myslím, že pod pokličku nevidím, jen jsem komentovala několik konkrétních věcí, ke kterým mám co říct...
Pokud ty uklízíš, vaříš a myješ okna každý den, tak klobouk dolů, já to tedy denně nedělám, ani jedno.
Mimochodem, ty děti si musí po sobě uklízet, myslím, že mají v rámci rodiny, kde jich je tuším 6, docela slušný řád. Neznám to konkrétně, jen co jsem slyšela, ale kéž by to tak fungovalo u nás doma...