Dobrý den!Potřebovala bych poradit.Mám takový problém.Sem v 7.týdnu a moje práce je skladnice ve velkosladě kde tahám tunové palety s vodama.Byla sem u doktora a poprosila sem jestli by mi nevystavil nemocenskou.Protože tuhle práci nemůžu dělat,a šéf si mě nevezme na krk pokud by se mi něco stalo.Doktor mi řekl,že mi nic nevypíše a že tuhle práci můžu klidně dělat do 7 měsícu,a nebo at si najdu jinou práci.Ale nikdo nevezme těhotnou do práce,a ještě k tomu jen na pár měsícu.Ted nevím co stím,byla sem u jiného doktora a ten mi řekl uplně něco jiného,že musím být doma.Ale doktora co mám ten mi řekl že mi to prostě nevypíše.Chtěla bych poradit.Předem za odpověd děkuji. Kačka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.