No,kolem nás teda všichni chodili v Motole jako po špičkách a jednali s náma ukázkově.Jenže my jsme pro ně asi byli zajímavej případ. Nicméně jak píše Červík níž,na voly narazíte všude.
A k těm,co si myslí,jak je všechno včetně zdravotnictví nejlepší...studovala jsem v UK a byla jsem připravená v případě zdravotních komplikací radši zaplatiti letenku do Prahy.Mě teda nic nebylo,ale kamarádka z Itálie chytila dost blbou angínu, 40ky horečky a oni jí nechtěli předepsat antibiotika.Chvíli léčila "coldrexem a spol." a pak jí rodiče taky zaplatili letenku do Turína.Ale opakuji, že neznám situaci v Německu a Dánsku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.