| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkoušky na osmileté gymnázium aneb jak to bylo u nás

Není to tak strašné.

Jako milující rodič, který je díky povolání s dětmi dost ( a pak to nastavuje o nocích a s litry kafe), je znám a tak vybírám v souladu s jejich povahami a v souladu s tím, co se mně a mému okolí za 44 let osvědčilo, jako dobré. Např. pokud na to mají, tak, byť jim to puberta velí negovat nebo se tvářit mimoňsky, se velmi snažím, aby šli na dobré gymnázium a tam nezlenivěli a dále si udělali sociální siť, která se v dospělosti vyplatí.
Protože jsem přepracovaná a nebaví mne se s nimi denně dohadovat, tak když nechtějí, odpískám své snažení. Takto dcera ukončila dobré kroužky, kde to byla dle mého škoda, ale nebudu ji třikát týdně přemlouvat - na to nemám čas ani nervy. To je taková pojistka, že až tak utlačovaní nejsou.

V devadesátých letech jsem měla možnost spolustudovat s potomkem slavného nadnárodní firmy. Jak ten měl život nalajnovaný si málokdo umí představit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.