Já mám jen jednoho kluka, dnes už je mu 14. On se zabavil i sám, jen k tomu nepotřeboval hračky, sedl na kolo a jel, vzal si brusle a šel se psem, to spíš my už jsme ho večer vyhlíželi, když jsme o něm nevěděli celé odpoledne
Zabavit se sám dokázal, spíš ale než hračkou k tomu potřeboval nějakou pohybovou aktivitu, házet na koš u domu nebo hrát tenis o zeď ho bavilo a baví dělat klidně celý den. Já jsem na jednu stranu ráda, aspoň nesedí u počítače a netloustne, na druhou stranu vím, že trošku vybočoval, když bral návštěvu hračkářství asi tak stejně jako nákup potravin.
Já jsem snad taky v pohodě, soustředit se musím - vyžaduje to práce, školy byly v pohodě - zš mě moc nebavila, ale gympl a pak vysoké už byly super, tam už se člověk mohl profilovat v jednotlivých předmětech. Ve společnosti lidí jsem moc ráda, nedokážu si představit, že bych zůstala třeba jako žena v domácnosti. Ale samozřejmě že občas musím vyrazit na brusle sama, protože mám nepravidelnou práci, kdy jsem týden pryč a dalších 10 dní mám volno, takže dopoledne, když jsou všichni v práci a syn ve škole, musím si zábavu obstarat sama