| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pomoc pro Jakoubka?

Milá Pawllo, děkuji Vám za Vaší pomoc a podporu se kterou se snažíte nás obhájit. Číslo účtu jsem již doplnila. Také jsem napsala odkaz na stránky avevia kde je možné nalézt náš projekt. Snažila jsem se také poskytnout informaci o tom jak je oblek Adeli pro Kubíka účinný. Vše najdete v přidaných komentářích na které jsem odpověděla. Nechceme na nikom vydělávat. Nyní se to netýká Vás Pawllo, ale mrzí nás některé komentáře, názory na které má každý právo, ale přesto komentují bez toho, aby se přesvědčili komu léčba pomáhá a kdo pomoci jen využívá. Vím, že existují i tací, kteří pomoci zneužívají. Chodí nám mnoho negativních písemných příspěvků na náš email. My se snažíme jezdit se synem do Piešťan jak jen to je možné a jak nám to náš rodinný rozpočet dovolí. Na léčbu, kterou budeme nyní absolvovat nám přispěli z golfového turnaje a jsme jim velice vděčni za jejich milou pomoc. Ale jak už jsem se snažila v našem příběhu vše vysvětlit a popsat je důležité pro lepší zdravotní výsledky v této léčbě i nadále pokračovat. Léčení dětské mozkové obrny a spousty dalších tomu podobných onemocnění znamená ,,běh na dlouhou trať", kde je potřebné neustále cvičit. U této léčby, kterou absolvujeme je také velice důležitá spolupráce pacienta, především musí chtít on sám, tím se docílí lepších zdravotních výsledků. Náš Kubík před touto léčbou nebyl schopen se ani postavit na nohy. Na naše otázky, zdali bude náš syn někdy chodit nám lékaři nedokázali odpovědět. Přesto jsme se nechtěli vzdát a bojujeme dnes již úspěšně i přesto, že je léčba tak finančně náročná. Přináší nám radost z každého nového krůčku, který náš syn dnes už dokáže.

Přeji Vám také hodně osobních úspěchů s pozdravem Monika Janoušová

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.