Po zkušenosti z 2. porodu. Pravda neměla jsem v plánu ambulantní porod, ale chtěla jsem mít syna u sebe pokud možno hned po převozu na pokoj - nakonec jsem ho měla dostat na své přání po 2 hodinách na šestinedělí. Už jsem byla nachystaná, natěšená - bohužel jen do chvíle kdy přišel primář z pediatrie s tím že 3 hodiny po porodu se u syna objevila srdeční vada, která se musí sledovat....mohla jsem syna mít klidně 4 hoďky po porodu, ale nakonec jsem si uvědomila že bych ho tím mohla dost ohrozit, tak jsem odmítla. Dali mi ho nakonec cca 12 hodin po porodu (jinak nosily na krmení), celou noc ho sledovali měřily okysličení krve, po této zkušenosti bych dříve jak 24 hodin po porodu neodešla ani náhodou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.