Ať se snažím jak chci, "klid v porodnici" si těžko dovedu představit. Doma mi neřvaly tři další mimina když to moje konečně usnulo. Doma mne nechodily budit sestry v pět, aby zjistily, že moje tělesná teplota je 36,5°C. Doma jsem nemusela děcko nosit na sesternu, když jsem se chtěla jít vyčůrat nebo vysprchovat (což jsem ostatně v porodnici dělala s krajní nechutí, protože ty erární sprchy byly jak z Hlavního nádraží). Prostě jsem ho nechala v posteli s manželem a šla do svojí čisté koupelny vykonat hygienu. Jo a taky jsem doma nemusela ukazovat vložku před šesti cizíma lidma, z nichž dvě ani nebyly zdravotnice, alebrž spolumatky na pokoji... no aspoň jsem si taky užila svoje, "na oplátku" jsem si vyslechla informaci jak jsou na tom jejich hemeroidy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.