Zdravím i Vás Vlaďko, velice Vám děkuji za Vaší skvělou podporu i za možnost levnějšího ubytování. Pokud by to bylo možné zjistit, byla bych Vám moc vděčná. I tak je na Slovensku dost draho a proto hledáme různé levné priváty. Ubytování si totiž hradíme z větší části sami a nemůžeme si dovolit bydlet v luxusním hotelu jak tady na diskuzi někteří píšou na to opravdu nemáme finance. Ale pro uskutečnění této léčby jsem ochotná spát kdekoliv hlavně aby mohl Kubík rehabilitovat. Můžete mi prosím, pokud by jste něco nalezli ohledně toho ubytování napsat na můj email, který mám pod svým příběhem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.