Pani Eleno,
ja bych v zadnem pripade nerekla jaka nezodpovednost.Naopak obdivuju lidi,kteri se k tomu odhodlaji
Preji moc zdravicka a stesti dcerce.Pribeh je to moc pekny a taky si myslim,ze jak v porodnici hned po porodu odnaseji umyt miminko,a delat vsemozne vysetreni,je to uuuplne zbytecne a hodne matek si to vubec nepreje.Ja jsem rodila v Irsku a nikdo mi malou ani na chvili nevzal.A hele,je to bezne,ze dite neprochazi vsema vysetrenima jako na bezicim pase a deti zijou,jsou zdrave...cim to asi bude.Vysetrit malou mi prisel pan doktor az pred propustenim z porodnice a to se se mnou domluvil predem na case,aby mala nemela zrovna plne brisko,vysetril ji v me pritomnosti a sam.Nesaskovala u toho cela nemocnice a tatinkove meli pristup na pokoj za svyma zenama a detma NONSTOP.Neexistuje,ze pani vedle na posteli vadi,ze manzel sedi cely den u sve zeny a noveho prirustku.To je prirozene.A to byl standartni pokoj.Taktez tatinkove dostavali kafe a caj zdarma,jen najist se museli chodit jinam
Pani Eleno,vam moc fandim ve vasem rozhodnuti a myslim,ze je cim vice takovych maminek a to je dobre,mozna se pristup v porodnici pak trosku zmeni,nebo ty porodnice za chvili budou moct zavrit,budou tam chodit jen rizikovky.
Preji cele vasi rodince moc moc zdravicka a stesticka