Tak já se přidám ke gratulaci, jen mne zajímá - jestli jste jeli po narození na nějaké vyšetření miminka a i Vás a jak je to s legislativou - jako rodný list apod.
Já všechny děti rodila v porodnici - těhotenství sledovaná z nejvyšších pracovišť republiky a svým způsobem jsem ukázkou do učebnic, že při endometr. cystě mého rozsahu lze otěhotnět a lze ji tak úspěšně léčit, i když teď po čtvrtém porodu se uvidí, jak vše ještě dopadne......
Ale třetího syna jsem chtěla rodit také doma - po negativních zkušenostech z porodnice a předporodních nepříjemných vyšetření a nevstřícnosti personálu, ale máme vše daleko - dojet by se někam v co nejkratší době autem nedalo......
Nakonec jsem byla ráda, že do domácícho porodu se mnou nikdo nešel - syn měl 4 870 g a průměr hlavičky 39 cm a užili jsme si oba, bez odsátí by se nenadechl.....že bude velký to se vědělo, jen nikdo správně váhu neodhadl a navíc k mé spokojenosti pan Dr. tvrdil, že když jsem porodila přirozeně 2 velké děti, porodím i třetí....Jen kdyby v mém případě byl naplánovám císařský řez, tak by nám to ušetřilo půl roku poporodních komplikací a dvou narkoz miminka( poporodní cysta v mozkové komoře, otlaková cysta na obočí ...) apod.
Předchozí