Mě se líbí jak tu všichni píšete o těc h akutních komplikacích, a mě zas zajímá, které máte na mysli? Mám dopodrobna prostudované co se doma většinou děje za komplikace.. Nejčastěji ženy jely do nemocnice, protože porod přestal postupovat..nebo čekaly dlouho na placentu.. ani jedno z toho není tak akutní.. znám i statistiky komplikací a při porodech doma se téměř nevyskytly..
Mimoto bych na žádnou sanitu nečekala a jeli bychom autem.. a nevím, proč bych měla čekat ve vaně... Myslím, že si většina z Vás představuje porod jako děsnou kovbojku..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.