Bumbi, z vlastní zkušenosti souhlasím v tom, že psychika a pocity hrají hlavní roli. Já jsem si oba porody užila, až na to, že to hodně bolelo, bylo všechno fajn - moje rozpoložení, manžel i personál. Při prvním porodu mě nastříhli - přišlo mi to jako lepší řešení než se roztrhat nebo mít přidušené dítě. Při druhém jsem rodila bez nástřihu a potrhala jsem se jen trochu. Při druhém porodu mi píchli heparin, ale nepředpokládám, že to udělali pro srandu králíkům. Protože svým dětem jsem určitě víc platná s pár "zbytečnými" dávkami heparinu než s trombózou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.