Když jsem šla rodit měla jsem 53kg dcera výžila 2800g a krkolomné mi tedy přišlo i zavazování bot.
Ano do Vašeho lékaře nikomu nic není, ale pokud se tady prezentujete jako samorodička, která se tím chlubí tak je důležité říct jak to bylo dál s dítětem nebot porodem vše teprve začíná. A když jsem já rodila doma tak jsem musela mít domluveného pediatra, který dítě prohlídne, potom jsme docházela do poradny na očkování a na odběr.
Vy jako sestra asi nemusíte nic. Vaše neomylnost je přinejmenším zarážející. Ano Váš přístup je nezodpovědný a trochu dětský a vaše odpovědi v diskuzi jsou trochu pubertální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.