Kompresy dělohy můj muž zná-vyvsětlovat ti, kde k tomu přišel nebudu... zvládl by mnohem víc, než si kdo u normálního muže umí představit.
Mám úplně stejný názor. Člověk musí přijmout život s tím dobrým a to je rození zdravých dětí, ale musí se dívat do tváře i smrti. Příroda dokonalá je a pokud se něco nedaří, tak ví proč.
Tak tvůj muž zná kompresy dělohy a zvládl by mnohem víc než normální muž?
V tom případě je tvůj muž buďto lékař (a přišel k tomu na lékařské fakultě), nebo nadčlověk. Jinak si opravdu nedovedu představit, kde by se naučil udělat kompresy dělohy.
Pokud je příroda dokonalá a pokud se něco nedaří, tak ví proč - v tom případě nevím, proč mejí dle přírody umírat druhorozené děti Rh negativních matek a Rh pozitivních otců.
Pokud by tobě během těhotenství předpověděli nějakou komplikaci (např. úzké pánevní dno, příčnou polohu...), šla by jsi rodit do porodnice, nebo by jsi to ponechala na přírodě, připravená podívat se do tváře i smrti?
Přeji Vám pohodový porod a zdravé dítě, ale působíte na mě namyšleným, arogantním dojmem, přesvědčená že víte všechno nejlíp.
Mimochodem, jednodenní nevolnost od sluníčka je úžeh, úpal je celkové přehřátí organismu, je to vážnější stav a člověk se z něj jen tak nevyspí. Nejsem zdravotník, jen poučená matka.
Předchozí