Kompresi s tvrdým Y jsem opsala od zakladatelky, což mě pravda neomlouvá. Zakladatelce také napíšeš, že když poučuje, měla by znát pravopis?
JInak k mému poučování, myslím si, že zdravotní sestra by měla znát rozdíl mezi úpalem a úžehem.
Každý nechť si rodí jak chce, jsem příznivce dom. porodů, ale s asistentkou, chce-li ho někdo dát bez asistentky, zato s intuicí, jeho věc a jeho rozhodnutí.
Zakladatelce jsem položila otázku, jestli by jela do porodnice, pokud by jí předpověděli komplikace. Což je něco, co mě opravdu zajímá. Jestli neodpoví, chápu že je tady těch dotazů hodně.
A na mě opravdu zakladatelka působí arogantním dojmem. Prohlášení typu Já a moje intuice víme všechno nejlíp o nějaké pokoře a připravenosti na problémy opravdu nesvědčí. Stejně jako hláška, že její chlap umí řešit porodní komplikace, ale neřekne nám kde k tomu přišel, neboť její chlap umí víc než normální chlapy. Pravda je, že normální chlap kompresi dělohy neumí a ani nevím, kde by se to naučil. A nevím, proč nám to zakladatelka nechce říct.
Domácí porod bez asistentky je velmi kontroverzní téma. Proto mi přijde dětinské jak se zakladatelka rozčiluje nad nesouhlasnými reakcemi. To jako čekala, že ji tu všichni budou plácat po zádech, jaká je dobrá? na to jí teda intuice moc nezafungovala.
Předchozí