Chtěla bych jen podotknout, proč usilujete u tak jemného a intimniho prožitku o exhibici před celým národem? Proč, když by Vám vadila porodní asistentka a doktor Vám nevadí - že to čtou tisíce lidí - ??Proč jste si to nenechala jako vnitřní tajemství, které spojuje Vás a manžela a dítě? Podle mě- jste měla velké štěstí, že se nic nestalo, ale matky dobrodružnější povahy, které si to přečtou a budou to dělat po vašem vzoru - tolik štěstí mít nemusí....Nemáte představu, že jste tím zveřejněním vpodstatě vytvořila precedens, který je možné následovat, bohužel to všechno ale nemusí vždy dopadnout, tak jak vy vniřně intuitivně cítíte. Je vidět, že jste ještě nepotratila, že namáte zkušenost s tím, že dítě ihned po porodu může zmodrat a nebýt inkubátoru, nepřežilo by...Vy se spoléháte na cit, dobře, je to vaše volba, Vám se ukázala jako ta nejlepší, ale porod - to je nevyzpytatelná věc, a zapomínáte že i u přírodních národů a přirozených porodů děti mohly umřít, protože se něco pokazilo a matky s tím nic neudělaly.Já vím, že hned půjdete do opozice a budete tím víc stát na své pravdě, ale já nejsem Váš nepřítel ani odpůrce, jen je mi otázkou- když už intimita, tak proč tou intimitou nezůstala?? Alka
Předchozí