Přesně tak!!! Nějak jsem nepochopila proč to píšete, určitě to pro vás bylo krásné, pro ostatní to je nepochopitelné. A jestli si myslíte, že pokud budete myslet pozitivně nic se nestane tak já jsem žijícím příkladem že to tak opravdu není. Při první porodu jsem si myslela, že se nic, ale vůbec nic nemůže stát-nic jsem si nepřipouštěla. Celý porod probíhal hladce, po přírodnu jsem celou dobu myslela na rozkvetlou louku na které chodím a bolest si nepřipouštěla-prospala jsem to. Bylo to i tak krásný, jen po porodu placenty jsem se tak rozkrvácela že nebyl čas mě ani uspat a revizi mi dělali rovnou na sále bez uspání. Rodit jako vy tak už bych tu nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.