Právě jsem odvezla syna(14) na rande. Snažíme se mu být doma vzorem (máme se rádi, nejsme na sebe hrubí, bavíme se před ním o některých partnerských problémech), je poučen o antikoncepci i o tom, že má na některé věci spoustu času. Tak doufám, že to bude něco platné a se sexem rozhodně nějaký rok počká. Chození s holkou mu nechci zakazovat - u mě to také nebylo nic platné - od 15 jsem se svým současným manželem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.