Všichni, podotýkám dospělí lidé přece mají svůj život ve svých rukou, nebo ne? (zdraví a životy svých malých dětí mají v rukou rodiče). Průšvih je, když někdo ztratí soudnost jako se to stalo ve vašem případě a co je ještě horší, že si ani neuvědomuje, že něco bylo špatně. Měla jste prostě kliku, nic víc, že jste vy i vaše dítě experiment ve vaně na zahradě přežili. Já tomu snad už i věřím, že se to stalo.
A co se týká našeho zdravotnictví, stále je co vylepšovat hlavně ve vztazích a chování personálu k pacientům. Věřím, že občas lze něco alternativního ve zdravotnictví aplikovat, pokud si to pacient přeje, ale nikdy by ho to nemělo ohrozit na životě. Ovšem nevím co alternativního jste aplikovala na dětech na vašem oddělení. A nějak mi nehraje váš věk a délka praxe, protože podle mě máte praxi mizivou, ale sebevědomí až do nebes. Neřeknu, kdyby vám bylo padesát a něco jste v životě zažila a hodně toho viděla, ale z přístupu takové mladé holčiny mě celkem mrazí. Chtělo by to více pokory.
Předchozí