| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Stop nálepkování dětí

Mluvíte mi z duše.
Můj syn se netočil dokolečka, můj syn bouchal pěstičkama do vlastní hlavičky, pak se sám škrtil..... ne nějak moc, jen se chyti za krks palcema v předu a prstama dozadu a jako by měl křeč.... bylo to spíš směšné, než strašlivé, ale v první třídě narazil na megeru a měli jsme na 3 roky o zábavu vystaráno. V PPP ho zhodnotili jako skvělé spokojené dítě, s velmi mírnou formou nesoustředění..... ale když ve 4. třídě dostal učitele, nestačila jsem se divit, jaká se stala proměna. Ten chlap mu nenadával, ten chlap ho neukazoval jako místního debílka celé třídě, ten chlap jen řekl, až se vyřádíš tak budem pokračovat, jo?.... A do měsíce byl klid. V září jde syn do prvního ročníku střední školy a já mu pořád opakuju, jak je nejlepší a nejúžasnější a že to zvládne. I když vím, že je to trémista s nejistým sebevědomím. Protože sama jsem taky taková, vím, jak podpora pomůže. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.