| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Smím pracovat, dítě moje?

Taky pracuju. Na poloviční úvazek. Mám 10 měsíční dítě a chodí denně do oběda do soukromých jesliček. Moje dítě jesličky miluje. Těší se tam, směje se, hraje si, papá i spinká. Vše bez problémů. A kontakt s ním? Když nejsem v práci, tak se mu věnuji na 100%.

Daleko horší než skloubení práce a mateřství jsou hloupé názory typu, že matka, která dá dítě do jeslí je ""krkavčí matka"". Tyhle s prominutím blbé kecy, maminkám, které z nějakého důvodu musí pracovat jen ubližují. Žádná krkavčí matka. Troufám se tvrdit, že jistý počet full time matek věnuje svým dětem méně času než maminky při part time práci. Myslím, doopravdy věnuje, ne že jsou s nimi doma.

Prostě žijeme v komplikované době. Někdo pracovat musí, někde chce a někdo by měl, ale nechce..

Článek mě neuráží a nechápu, proč jsou tady vždy autorky tak napadány. Více mě uráží ty nepříliš chytré názory o ""krkavčích matkách"" obvykle z úst full time matek, které druhým dechem přidávají, jak je to hrozné, že mateřská je nízká...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.