naštěstí jsem rady kolemjdoucích nedostala. Snažím se záchvatům předcházet. U mých dětí třeba tím, aby dost spali. Kdyby dostávali záchvaty v obchodě (tam naštěstí ne), tak bych se snažila je tam nebrat. Dcera se vztekala občas z návratu z hřiště. Ale projevilo se to tak, že se vydala jinam, nevadilo jí, že za ní nejdu a ani mě nevidí. To nešlo moc dlouho ignorovat. Bylo jí to fakt šumák. Nepomohlo nic, ani když jsem jí vzala do náruče. Řvala a vztekala se celou cestu. Někdy jí to chytlo až na schodech v baráku. Přešlo to časem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.