Jsem rozvedená s několika dětmi. Problém nevidím v množství práce kolem dětí, to jistě lze zvládnout. Problém vydím v uživení takové rodiny- přehlédla jsem, jaké povolání autorka vykonává? Občasný prodej obnošeného šatstva je jistě neuživí. Nejvyšší výdaje- nájem, jídlo, školka, školy v přírodě, kroužky- jak se vydělá potřebná částka (30 tis.?) V zajetí všech aktivit? To bych ráda věděla. Znát tohle kouzlo, pak mám dětí klidně dvacet:)Tedy vzala bych si je zřejmě z domova- přelidněnost je obrovská
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.