| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

přesně, naše malá rovněž nesnáší, když na ni někdo cizí mluví, natož sahá, to ho klidně majzne.. a nejhorší je, že ona je taková malá drobná princeznička a všechny to hrozně láká.
Taky neustále vysvětluji, že nemá ráda, když na ni cizí lidé mluví a sahají.
Osobně ani nevidím důvod, proč by nějaký cizí lidi měli mluvit nebo dokonce sahat na moje dítě.
A taky přesně poznáš, kdo je rodič.
Já naštěstí mám dvě kamarádky, co mají totéž, jedné holčičce je tedy už 6 let, ale vztekat když začne se vydrží stále klidně hodinu tak jako to vydržela když jí byly ty dva tři (to naše malá ne, ta už většinou jde jen do pokoje z řevem, ale během chvilečky je už hodná, je to taky odvislé od toho, jestli už je třeba unavená, to bývají stavy horší a déletrvající)
a druhá kamarádka má dcerku 3,5 a taky to byl pěknej závislák a vzteklík, teď se to hodně upravilo, co začala chodit do školky.

Jo ještě musím říct, že u syna pokud došlo k nějakému výkuvu, že jsem něco povolila, co standardně dovoleno nebylo, tak to nijak pak nezneužíval. U dcerku se mi osvědčila naprostá a tím myslím naprostá důslednost, jaké koliv dovolení něčeho co nechci aby dělala, znamená to, že to ještě asi 150x zkusí. Takže je jednodušší a pro ni snažší na pochopení, že to tak je prostě furt.
ještě bojujeme s plácáním, ji nikdo nebouchá, ale ona pro ránu daleko nejde.. teď od těch 2,5 už to je lepší, že hned neplácne, když se jí něco nelíbí, ale stále na tom pracujeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.