Filoméno,
myslím, že by vám pomohla poradna, naučit se komunikovat spolu tak, abyste si dokázali sdělit i to, co ty teď pravděpodobně neumíš sdělit správně a on to neumí uchopit.
Jinak v zásadě se lidé neliší, takže pokud tě tak neskonale irituje, je to špatné, ale pokud ti vadí pár drobností, dalo by se s tím něco dělat.
Já jsem si prošla několika dlohodobými vztahy a můj manžel je také slušný, rodinný typ, má mě rád, nechlastá, nepodvádí (to nemohu potvrdit na 200% nejsem s ním stále, ale věřím mu), ale já tím, že jsem si prošla několika nedobrými vztahy vím, co je důležité a nebabrám se v tom, že mě občas prudí svým aktivním úklidem. Spíše děkuji, že mi dá občas odfrknout.
Neřekla bych, že je slaboch, své nedorozumění si dokážeme vykomunikovat spolu i když je to někdy o křiku, ale tak nějak normálně. Co si myslím, že ženy štve nejvíc je manipulátorství a také sociální pasivita toho člověka. A to nemá se slušností co společného i když to bývá součástí manipulace - když pomůžu, bude mě muset mít ráda..
Předchozí