| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Muži, kteří neimponují

Někoho dobývat deset let může mít naprosto neromantickou podstatu. Možná si maminka koukala po nějakém jiném, tatínek těch deset let taky sem tam zkusil nějakou jinou partnerku, nebo aspoň flirt. Nevěřím že těch deset let žili jako mnich a jeptiška, to nedělala ani moje ctnostná bohabojná babička. Nic jiného jim nevyšlo, zbyli na sebe a tak po těch deseti letech holt udělali rozumné rozhodnutí se vzít. Sňatky z rozumu se málokdy rozvádějí a tak mě nepřekvapuje že to spolu spokojeně doklapali až do smrti. Ale s romantikou to nemusí mít nic společnýho, to se cpe dětem jako výchovná lekce.
Já jsem ale dost neromantická osoba, pohádky mě neberou, o Artušovi si myslím, že mu prostě Genevieve nasazovala parohy s Lancelotem a on to z taktických důvodů trpěl, další romantické příběhy taky beru s velkou rezervou.
Ale neznamená to, že bych měla nudný a cynický milostný život, naopak. Jen nečekám na prince na bílém koni a osobně, kdyby mě někdo deset let otravoval, zařadím ho do kategorie ¨ zoufalý loudil¨. Bez urážky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.