Můj pohled je odlišný od Vašeho...dítě v břiše jsem pohladila, ukázala manželovi jak kope...ale jen dva dny před svým porodem jsem císařským řezem porodila 3 mrtvá štěňata s rozštěpem břicha, a 2 živé...proto počítám s horší eventualitou...bohužel, to jsou moje životní zkušenosti, počítat s horší variantou, ale život je takový...a nemyslím, že je hulvátství přidat můj názor k tomuto článku, kam jinam by jsem ho měla přidat...snad ne k rozjitřené ráně před rokem... a můj názor jak píši má sloužit k zamyšlení, není to návod...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.