| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těšíme se na školu

tak ten stres z učitele to je blbý, to dělá hodně~7~, je to i víc jak polovina úspěchu...

Já na tenhle stres na SŠ brala homeopatika a pomohla mi moc - bylo to proto, že jsem si na hodinu psaní na stroji sedla rovnou před katedru a celou hodinu na mě učitelka koukala - páč při tomhle předmětu se učitelky fakt moc nenachodí (dodnes to nemám ráda, když se mi při psaní na stroji kouká na prsty) a já z toho byla celá hyn! v pololetí jsem měla 4 na vysvědčení - já, jedničkářka, max. dvojkařka~n~
Tenkrát jsem se léčila na imunologii a paní doktorka zkoušela i tehdy novou homeopatii - takže mi napsala 2 tubičky (teď už nevím, co to bylo, ale to je třeba určit indivindy, u každého je to něco jiného) Brala jsem si asi 5 kuliček z jedné tubičky hned ráno v den, co měl být ten předmět, a z druhé asi 2x5kuliček s nějakým rozestupem těsně před předmětem. Na konci roku jsem pak už měla za 2 a ve třeťáku jsem si jako jedna ze 3 ze třídy udělala i státnice, hlavně jsem si ale hned ve druháku na tenhle předmět odsedla co nejdál od ní~d~...
Mě ta homeopatie specielně na psýchu dost funguje, i třeba na kinetózu (jak u mě, tak u synka, který je blicí)...

A co kdyby ho doučovala ona, to by nešlo nějak to s ní domluvit? Ale musela by to brát tak, že učí někoho, kdo není matematicky nadán - spousta učitelek to bere spíš jako zjišťování, co všechno dítko neumí a následně ho za to tepe a to je hodně kontraproduktivní...~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.