Tak já mám velmi dobrou zkušenost s hubnutím. Vloni jsem za 3. měsíce zhubla 10 kg a do dnešního dne jsem nenabrala ani deko zpátky. Pokud chcete více info, koukněte se určo na www.kgdolu.estranky.cz . Je tam spousta informací a mnoho žen tam hubne a přidává svoje poznatky přímo při hubnutí. Fakt to stojí za to a cve srovnání se "zaručenými" výrobky z lékárny, to nebylo drahé. Kdo chce zhubnout bez JO-JO efektu, opravdu DOPORUČUJI !!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.