Omlouvám se Báthory, nechtěla jsem se navážet, občas mám problém něco vyjádřit bez emocí, zvláště když se v tom už nějakou dobu orientuju. Já s těmi rodiči také zkušenost mám (minimálně osobně s desítkou z nich - rodiče dítí v DD)a můj názor je takový, že pracovat se s nimi dá. Jinak omlouvám se ještě jednou za výpadek vůči tobě. Navíc můj názor je takový, že pěstounem může být více rodičů než se zdá (a klidně i ty, když se na tomto pohledu s nimi bude pracovat a budou více pronikat do problematiky. promiň, Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.