| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam půjdou děti ze zrušených kojeneckých ústavů?

nemyslím si Aničko, že to bude vypadat takto. Myslím si že ta novela pěstounům přinese služby po kterých nyní mnozí volají. Možnost sdílet, možnost konzultovat, možnost mít kam dítě dát na tábor, když na běžné mi jej nevezmou, a tím i možnost si od celodenní a celoroční péče odpočinout, možnost mít po ruce seznam s odborníky, kteří by měli být zdarma nebo za rozumnou cenu, možnost provázení náročnými obdobímu, která je provází (a že jich občas je a lidé mimo NRP jim nerozumí)...
Stejné lyže a MP3 oprvadu dle mne nejsou předmětem novely (nebo tedy minimálně té poslední verze, kterou jsem četla, - je možné že se tam něco změnilo). A taky si nemyslím, že to bude jako ve Velké Británii, můžeme se v něčem inspirovat, ale stejně to budou nakonec vykonávat naši lidé s naším kulturním kontextem a věřím, že budou dost rozumní na to, aby se s pěstouny dohodli na tom, jak si přejí vychovávat dítě a na nejvyšším zájmu dítěte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.