Krásná reakce.. Já byla s prvním na odběru PV (kvůli věku), po této zkušenosti jsem věděla, že s dalším dítětem tam už nepůjdu. Otěhotněla jsem znovu, s dvojčaty jsem byla na screeningu v 13 tt. Jedno mělo 1:60, druhé 1:672. Byl mi doporučen odběr plodové vody u obou a pad doktor mě propouštěl po screeningu se slovy : "Uvidíme se u porodu, tedy pokud k němu vůbec dojde". Nešla jsem nikam, ze známosti jsem sehnala UTZ v 19. týdnu u odborníka, který žádnou vývojou vadu neviděl. Nervy to byly, ale ustála jsem to. Mám všechny tři děti zdravé. A ještě názor k odběru plodovky - je to dost dobrý "business", nic víc..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.