Mela jsem to podobne a taky bych postupovala stejne a taky bych si to do smrti vycitala. Mela jsem dilema, zda jit na amnio nebo ne. Moc se to ve me pralo, ale par dni pred terminem amnio, jsem byla na akci pro deti, kde jedna holcicka s DS byla. Pripadala mi krasna, sikovna, ale proste bylo mi ji tak silene lito, tak jsem z toho byla hotova, ze jsem na amnio nakonec sla a jen se modlila aby vysledek nebyl na DS pozitivni, protoze pak bych vubec nevedela co delat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.