Mě tedy ne. Splácává dohromady kdeco a v dlouhém úseku života malého človíčka.
Moje děti jsou velké a v době, kdy byly malá batolata nebylo možné s nimi chodit na kroužky(nebo se blbě pamatuju?). A je jasné, že jen bláznivá matka by s nějakým dítětem chodila 5x týdně na kroužky. Dneska to dělají? Za nás bylo cvičení matek s dětmi 1x týdněv Sokole - to jsem chodila a vím, že bylo cosi jako plavání rodičů s dětmi ve Slavii, ale kdo tam chodil, byl dost zklamaný. V malém bazénku si rodiče máčeli nohy a batolata skotačila v plenkách a většinou spolehlivě onemocněla. Takže tuto nabídku jsem zavrhla. |S dětmi se chodilo do Krčáku na dětská hřiště a tam jsme se my rodiče komunikačně realizovali. Chodit 5x týdně někam s malými dětmi je strašně zatěžující a finančně tak náročné, že nevím, kde na to berou maminky čas a peníze.
A spaní na bříšku: Moje děti jsem dávala spát na bříško, protože mi tak dobře spaly. A měly krásný tvar hlavičky. Na zádech je vzbudilo nepatrné zaharašení, otřes atak. Jak sebou trhly, vzbudily se. Na bříšku spaly pěkně v klubíčku a netrhaly sebou. Názory lékařů se lišily: nejprve ano, pak jen při usínání a po 10 minutách otočit, u posledního dávat na bok. A opět: na boku se převalilo na záda, nepatrný hluk kluka probral, takže zvítězilo bříško. A mohly se po mě otáčet, a viděly mě, zatímco na zádech měly omezené možnosti rozhledu.
Předchozí