Me dite sedi nad ucenim do skoly, sedi nad ucenim na predmetove olympiady (letos tusim 7 olympiad/soutezi s docela slusnym umistenim jak v obvode, tak i kraji
), dela stale hudebni nastroj u ucitelky ze ZUSky, pet mesicu ve skole (cili pulku skolniho roku nekdy i vcetne vikendu) nacvicovalo predtanceni na gymplacky maturitni ples (bez toho, ze by kdy to dite chodilo do tanecnich, profesorka totiz navrhla i kvartanum, ze mohou na plese predtancovat a bylo to pekny), dal me dite v sezone hraje za dve druzstva sachy - coz znamena, ze ob tyden vzdy v nedeli, nekdy kazdou nedeli rano jede na druhou stranu kraje, tam hraje zapas a prijede az odpoledne, dal ma samozrejme sachove treninky temer kazdy tyden, dal ma me dite kazdej tyden jednu 60minutovku ajiny a 60minutovku druheho ciziho jazyka. Dalsi zajmy a aktivitybpsat nebudu, ten, kdo ma podobny dite jako ja, celkem vi. No a nebudu snad ani psat, napr. kolik knih me dite na osmiletem gymplu precte za mesic..
Na osmiletem gymplu ma prakticky stale same a letos v kvarte melo toto dite nejhorsi vyzo v zivote - dve dvojky
, z cehoz jedna ta dvojka - tam se mladej profesor malicko spletl, dal nekterym detem z ikatecek dvojku, protoze za nim deti omylem neprisly. Vim, ze me dite ikatecko umi na vybornou a jsem nad tim vyzem opravdu v klidu :)