Doporučit více dětí je fajn. Já byla matka samoživitelka s jedním dítětem, dvě bych neuživila ani omylem, i s tím jedním jsem měla co dělat. A to jsem byla já i dítě zdravé. Nedovedu si představit, že by to dítě (jedno nebo i více) bylo nedej bože postižené. Kdybych měla mít děti dvě, nejspíš bych skončila v blázinci. Ne z dětí, ale z jejich zabezpečení. I s tím jedním sem obracela každou korunu a dítě si od 12 let vydělávalo samo, vedle školy. A to jsem měla kliku, že bydlíme ve vlastním a že jsem nemusela (a dodnes nemusím) platit nájem. Dům jsme ale prakticky vybydleli, celá láta se do něj investovalo jen tolik, aby se odvrátily havarijní stavy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.