| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Holčičky milují růžovou - ale proč vlastně?

Já si nemyslím, že klukům brání konvence, náš malej (4 roky) má dvě starší sestry a klidně by si mohl na princezny hrát, nikdo ho neovlivňuje, ale on to přímo nesnáší. Když listujeme katalogem s hračkami, rychle přelistuje ty holčičí a jde na vlaky, auta, bagry. Když jsem jednou schválně chtěla na té stránce s holčičíma zůstat, že si je prohlédneme, jestli by se mu taky něco nelíbilo, tak mi dal dost jasně najevo ,že teda nelíbilo, že jsou tam prý samé blbosti. To samé na počítači, občas děti něco hrajou na superhrách a on úplně šílí z her, které holky milují - oblékání , líčení.

Holky teda ta růžová v určitém věku dost brala, nebránila jsem tomu, když to chtěli. Teď starší 11 let už nemá v šatníku ani jeden růžový kousek a mladší 6 let to opouští, líbí se vic tyrkysová a fialová, největší poptávka po růžové u nás byla ve věku 3-4 roky.

.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.