Moje dcera (6)je taky taková typicky holčičí a berou ji jen holčičí věci. Z takových ne typicky holčičích hraček ji baví ještě tak stavět vláčkodráhu. Včera mě dostala, ptala jsem se, co dělala ve školce,s kým si hrála. A ona říká, hrála jsem si s Terezkou, Aničkou, Raduškou. Ptala jsem se, jestli si někdy taky hraje s kluky, jestli má nějaké kamarády. A ona na to: "Mami pochop, že já prostě na kluky nejsem."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.