Určitě by musely být k dispozici i flexibilní úvazky, pak až dětská skupina. Takovéto hlídání miminek v zasedačce jsem zažila nedávno - jistá firma si objednala mobilní dětský koutek pro jakési firemní školení, já tam byla jako pečovatelka. Měly jsme k dispozici prázdnou klimatizovanou zasedačku bez oken, na zem jsme položily hrací deky a nějaké hračky a pak jsme tam se skupinou miminek od šesti měsíců do jednoho roku trávily 8 hodin! Tady šlo o jednorázovou akci, ale představa, že by tam ty dětičky takhle měly být denně je hrozná. Podle mne by to fungovat mohlo jen pokud by matky měly flexibilní úvazky, pracovaly by třeba z domova a do kanceláře šly jen na pár hodin týdně a na tu dobu by pak miminko daly do dětské skupiny. Otázkou ale je, jak moc se budou zaměstnavatelé hrnout do zřizování dětských skupin a do povolování flexibilních úvazků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.