ani já nemám ráda cestu nátlaku, takže možná, že bychom měli i výrobcům potravin uvolnit ruce a volit jen osvětovou kampaň, nechat to zcela na nich, za jakých hygienických okolností je vyrábějí a co do nich strkají, a neregulovat jejich byznys nějakými omezeními. Pokud to bude někdo kupovat, co je nám do toho, že...
Mně jde o to,aby měli šanci i ti, co nechtějí přijít o zdraví, například děti. Kde jde o zdraví, tam si myslím, že jde o regulaci potřebnou.
Domnívám se, že není problém najít cestu, jak vyhovět a nepřijít ke škodě a nezkrachovat. Kde je vůle, tam je cesta, že. Nikde jsem nepsala o nutnosti čerstvé zeleniny, která zde všem tane na mysli. Jak jsem slyšela, i v hodpodách se používá hojně instatních či konzervovaných polotovarů. Není to ideální, ale často většinou zdravější, než klasické české stánkové speciality. A rozhodně se to nekazí ze dne na den.
Předchozí