Tak u nás první dítě holčička v 25 letech vážila 3,25 kg a já v těhu jedla vitamíny, druhý - chlapec v 28 letech narodil se s 3,45 kg (vitamíny jsem nejedla)a třetí - mě 30 let - holčička 4 kg (vitamíny jsem nejedla). První porod hrůza, dlouhý, po prasknutí plodové vody se narodila za skoro 24 h, tlačila jsem snad 2 hodiny. Druhý i třetí porod byly už v pohodě, druhý od nějakých prvních kontrakcí za 7,5 hodiny a třetí za 5 hodin a tlačit jsem teda fakt nemusela - šlo to samo. :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.